Hoe mijn leveringsadres wijzigen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om uw leveringsadres te wijzigen, kunt u de hieronder omschreven stappen volgen. Let op: als uw volgende levering reeds is betaald of per e-mail is bevestigd, kan deze niet meer worden gewijzigd. U kunt het afleveradres voor volgende leveringen echter al wijzigen.

Stappen:

1. Log in op uw Dog Chef account

2. Ga naar het tabblad « Leveringen »

3. Ga naar uw te wijzigen bestelling en klik aan de rechterkant van het scherm, onder het leveringsadres en de leveringstijd, op de knop «Bekijken / Bewerken»

4. In de rubriek «Levering & Betaling», klik op de knop «Verander» naast «Adres».

5. Indien u bepaalde details van uw huidig adres wenst te wijzigen, klikt u op «Adres aanpassen»; voer uw wijziging in en klik op «Bevestig».

Indien u een volledig nieuw adres wenst toevoegen, vinkt u «Nieuw leveringsadres" aan en klikt u op «Bevestig". Voer de postcode van uw nieuwe leveringsadres in en klik op «Bevestigen». Voer het juiste leveringsadres in en eventueel een opmerking voor de bezorger om de levering te vergemakkelijken.

6. U kunt ook het adres van een buur voor de levering opgeven mocht u niet thuis zijn, evenals uw mobiele telefoonnummer om informatie te ontvangen over de status van uw levering of om in geval van problemen contact met u op te nemen.

7. Klik op «Bevestig».

8. Dat is het!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de chat rechtsonder op uw scherm als u vragen hebt.