Hoe de dag en/of het tijdstip van mijn levering wijzigen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de dag en/of het tijdstip van uw levering te wijzigen, kunt u de onderstaande stappen volgen. Let op: als uw volgende levering reeds is betaald of per e-mail is bevestigd, kan deze niet meer worden gewijzigd. U kunt echter de dag en/of het tijdstip voor volgende leveringen al wijzigen.

Stappen:

1. Log in op uw Dog Chef account

2. Ga naar het tabblad « Leveringen »

3. Ga naar de levering die u wilt wijzigen en klik aan de rechterkant van het scherm, onder het leveringsadres en -uur, op de knop « Bekijken/Bewerken »

4. Klik in de rubriek « Levering & Betaling» op de knop « Verander » naast « Datum & tijdschema ».

5. Kies de leveringsdag en het tijdstip dat u schikt. Klik op « Bevestig ».

6. Dat is het!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de chat rechtsonder op uw scherm als u vragen hebt.