Probleem met mijn bestelling of levering
Ik heb mijn levering niet ontvangen. Wat moet ik doen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.

Als je in België, Nederland of Duitsland woont, vragen wij je contact op te nemen met onze klantenservice via het venster rechtsonder op je scherm en om direct je e-mailadres door te geven; dit zal onze behandeling van je probleem vergemakkelijken en versnellen.

Als je in Frankrijk woont (levering beheerd door Chronofresh), kan je jouw pakket online volgen:

• door te klikken op de link in de e-mail getiteld "Je Dog Chef-bestelling #... is verzonden"; of

• door te klikken op de trackingsknop van je pakket die op de homepage van je Dog Chef-account staat (of in het tabblad geschiedenis).

Je kan ook Chronofresh bellen op 09.69.320.311 en hen je pakketnummer doorgeven (vermeld in de bovengenoemde e-mail, of op je Dog Chef-account).