lk heb nog veel Dog Chef maaltijden en jullie gaan mij binnenkort leveren, wat moet ik doen?
lk heb nog veel Dog Chef maaltijden en jullie gaan mij binnenkort leveren, wat moet ik doen?
Melody Duarte avatar
Geschreven door Melody Duarte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit geval adviseren wij u:

(i) Uw volgende levering uit te stellen via uw Dog Chef Account.

(ii) Uw abonnement te pauzeren.

(i) Om uw volgende levering uit te stellen:

Om de dag en/of het tijdslot van uw levering te wijzigen, kunt u de volgende stappen volgen.

Let op: als uw volgende levering reeds is betaald of per e-mail is bevestigd, kan deze niet meer worden gewijzigd. U kunt echter de dag en/of het tijdstip voor latere leveringen reeds wijzigen.

Stappen:

1. Log in op uw Dog Chef account

2. Ga naar het tabblad « Leveringen »

3. Ga naar de levering die u wilt wijzigen en klik aan de rechterkant van het scherm, onder het leveringsadres en -uur, op de knop « Bekijken/Bewerken »

4. Klik in de rubriek « Levering en Betaling » op de knop « Verander » naast « Datum & Tijdschema ».

5. Kies de leveringsdag en het levermoment dat u het best past. Klik op « Bevestigen ».

6. Dat is het!

(ii) Om uw abonnement te pauzeren:

1. Log in op uw Dog Chef-account.

2. Ga naar het tabblad "Mijn Abonnement".

3. Onderaan de sectie "Mijn Abonnement", klik op "Abonnement pauzeren".

4. Kies gewoon een datum waarop het abonnement zal worden hervat, druk op de knop "Bevestigen", en klaar is Kees! Als u de hervattingsdatum wilt vervroegen en deze staat niet in de voorgestelde kalender, neem dan contact op met de klantenservice via de chat, die graag het nodige zal doen.