Dog Chef maaltijden
Onze 100% verse Dog Chef maaltijden
Hoeveel kcal bevatten de verse Dog Chef maaltijden ?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onze recepten bevatten gemiddeld 133 Kcal per 100 gram.

De verhouding calorieën tussen verschillende soorten voeding kan nogal verschillen. Onze maaltijden bevatten enkel verse ingrediënten en vooral vochtige ingrediënten. Hierdoor wegen de maaltijden meer.

Wij bieden 5 heerlijke recepten aan: kip, rund, varken, eend en vis.

Om de samenstelling van elk van deze recepten te raadplegen, kunt u hierboven op de link klikken bij het betreffende recept.

Aarzel niet om ons te contacteren via de chat rechts onderaan uw scherm indien u nog vragen hebt.