Hoe je Dog Chef-plan veranderen?
A
Geschreven door Antoine Humbeeck
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Niets is makkelijker!

Om uw plan te wijzigen, ga naar uw Dog Chef Account, ga naar het tabblad "Mijn Abonnement", klik vervolgens op de knop "Mijn abonnement instellen". U kunt dan uw plan wijzigen.

De leveringsfrequentie en de standaardrecepten worden automatisch aangepast. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.

Opmerking: als u meerdere honden heeft, kunt u op uw account hetzelfde plan nemen als voor uw eerste hond (vers, gemengd of droogvoer). Als u een ander plan voor uw tweede hond wilt, maak u geen zorgen, neem contact op met onze klantenservice per e-mail ([email protected]) of via de chat op onze site dogchef.com en wij zullen het voor u regelen!