Hoe kan ik de recepten en/of het gewicht van de Dog Chef maaltijden wijzigen voor al mijn toekomstige leveringen?
Hoe kan ik de recepten en/of het gewicht van de Dog Chef maaltijden wijzigen voor al mijn toekomstige leveringen?
A
Geschreven door Antoine Humbeeck
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit is mogelijk via uw Dog Chef Account.

Let op: als uw volgende levering reeds is betaald of per e-mail is bevestigd, kan deze niet meer worden gewijzigd. U kunt echter nu al de recepten en/of het gewicht wijzigen voor de daaropvolgende leveringen.

Om de recepten en/of de hoeveelheid gram van de maaltijden voor al uw toekomstige leveringen te wijzigen, dient u de volgende stappen te volgen:

1. Log in op uw Dog Chef-account.

2. Ga naar het tabblad "Mijn abonnement".

3. Klik op "Mijn abonnement instellen".

4. Volg de verschillende stappen, tot u bij de stap komt waar u de recepten en/of het aantal gram van uw Dog Chef-maaltijden kunt wijzigen.

5. Selecteer het gewenste aantal recepten door op het kleine pijltje rechts van de recepttitel te klikken. Om het aantal gram van de verse maaltijden te wijzigen, selecteer de gewenste hoeveelheid gram en klik op "Bevestigen".

6. Klik vervolgens op "Bevestigen" om de aangebrachte wijzigingen te valideren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.