Hoe kan ik de recepten en/of het gewicht van de Dog Chef maaltijden wijzigen voor alleen mijn volgende levering?
Hoe kan ik de recepten en/of het gewicht van de Dog Chef maaltijden wijzigen voor alleen mijn volgende levering?
Melody Duarte avatar
Geschreven door Melody Duarte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit is mogelijk.

Let op: als uw volgende levering reeds is betaald of per e-mail is bevestigd, kan deze niet meer worden gewijzigd. U kunt echter nu al de recepten en/of het gewicht wijzigen voor de daaropvolgende levering.

Om het gewicht van de maaltijden voor uw volgende levering te wijzigen, neem contact op met de klantenservice via de chat, die dit graag voor u zal verzorgen.

Om de recepten van de maaltijden voor uw volgende levering te wijzigen, kan u volgende stappen volgen:

1. Log in op uw Dog Chef account .

2. Ga naar het tabblad "Leveringen''.

3. Ga naar uw volgende levering.

4. Klik op "Bekijken/Bewerken".

5. Om de recepten van de bestelling te wijzigen, klikt u op "Wijzig vers voer" en/of "Wijzig brokjes".

6. Selecteer het aantal recepten dat u wil door op het kleine pijltje rechts van het recept te klikken.

7. Klik vervolgens op "Bevestig" om de door u aangebrachte wijzigingen te bevestigen. U zal gevraagd worden om de wijziging te bevestigen voor de levering in kwestie.

8. U kan ook snacks, enz. toevoegen door naar het vak "Extra’s" te gaan en op de knop "Voeg extra’s toe" te klikken. Klik op de groene “+” onder de gewenste snack om het gewenste aantal snoepjes toe te voegen. En "Bevestig".

Als u de recepten en/of het gewicht of maaltijden wenst te wijzigen voor al uw volgende bestellingen, dient u dit aan te passen in uw abonnement via het tabblad “Mijn abonnement”. Klik hier voor meer uitleg.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen hebt.